Vinyl & Kurkvloeren

Vinyl parketvloeren en tegelvloeren zijn vervaardigd uit kunststof die bijzondere voordelen biedt ten opzichte van de echte parket en tegelvloeren. Ze zorgen voor een betere akoestiek, zijn eenvoudiger in onderhoud en kunnen eenvoudig geplaatst worden. Wij verdelen Oa  Moduleo® – Objectfloor . De meeste fabrikanten vervaardigen hun vinyl en kurkvloeren op een ecologisch verantwoorde manier. Nieuw in ons gamma zijn de vloeren van Wicanders, de Hydrocork en Authentica zijn kurkvloeren van hoogwaardige kwaliteit en bieden een ruimte aan loopcomfort + stilte + natuurlijke warmte isolatie. Ze zijn verkrijgbaar met een levensechte textuur. Bekijk al deze collecties in onze toonzaal en kom eens langs om deze vloeren in het echt te bewonderen.

– U koopt gegarandeerd de beste vinyl & kurk
– U krijgt persoonlijk advies over technische hindernissen: uitzetvoegen, dorpels, profielen…
– U krijgt een vakkundige plaatsing en afwerking volgens de regels van de kunst

Moduleo vloeren

Met Moduleo kiest u voor een duurzame vloer met een unieke look. Moduleo® vloeren werden zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergevendie u in natuurlijke houten en stenen vloeren terugvindt. Ze bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken zelfs beter dan hun natuurlijke tegenhangers. Haal de natuurlijke look van houten vloeren en stenen vloeren bij u in huis, maar geniet van de voordelen van Vinyl. Moduleo® designvloeren zijn: waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend, betrouwbaar (dankzij de garantie van minstens 15 jaar) en nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk hout en steen. Bovendien bestaan de Moduleo® producten voor tot 50% uit gerecycleerde materialen.

moduleo logo
Moduleo Transform Wood Click
Moduleo Select Wood Click Classic Oak
Moduleo Impress Mountain Oak

Wil je een nieuwe Moduleo vinyl vloer leggen en heb je hier iets interessants gevonden?

Wicanders vloeren

Wicanders Hydrocork vloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten vloeren, echter zonder de nadelen hiervan. De voordelen op een rij: natuurgetrouwe uitstraling, waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens,  eenvoudig te reinigen, hoge slijtvastheid, aangenaam en zacht loopgeluid, geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen voor en gezond binnenmilieu. Tot 15 jaar garantie! De Hydrocork vloeren bieden daarmee de ideale vloeroplossing!

Wicanders Hydrocork
Wicanders Hydrocork

Wil je een nieuwe Wicanders vloer leggen en heb je hier iets interessants gevonden?

COREtec vloeren

De makkelijk te hanteren COREtec vloer is een ideaal alternatief voor uw laminaat of plak-PVC vloer. De COREtec vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Onder normale omstandigheden zal het niet krimpen of uitzetten. Een ander bijkomend voordeel is dat we daardoor geen dilitatiestrips nodig zijn om het te leggen oppervlakte te doorbreken. Elke COREtec plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer!

coretec logo

Wil je een nieuwe COREtec vinyl vloer leggen en heb je hier iets interessants gevonden?