Laminaat

Zoekt u een elegante vloer met hoge krasbestendigheid? Een vloer die bijna niet verslijt en gemakkelijk onderhoudt? Dan ligt een laminaatvloer in uw huis als gegoten. U vindt laminaatvloeren in elke doe-het-zelfzaak. En met het eenvoudige kliksysteem bent u al gauw zelf de vakman. Benieuwd naar welke meerwaarde wij u bieden!

– U koopt gegarandeerd de beste laminaatmerken: Meister, Berry Alloc.

– U krijgt persoonlijk advies over technische hindernissen: uitzetvoegen, dorpels, profielen

– U krijgt een vakkundige plaatsing, en afwerking volgens de regels van de kunst.

Wat is laminaat eigenlijk?

Laminaat bestaat voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Het hart van de constructie vormt een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Op de onderkant daarvan zit een zogenaamd tegenfineer ter stabilisatie. Bij sommige vloeren zit hier ook een geïntegreerde geluidsisolatie. Op de bovenkant zit het ‘gezicht’ van de laminaatvloer, het decorpapier, bijv. met authentieke houtdessins, steendecors of heel creatieve designs. De bovenste laag (de toplaag) bestaat uit degelijke melaminehars. Dat maakt laminaat ontzettend robuust en gemakkelijk te reinigen.

Meister laminaat

U bent op zoek naar een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde vloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat? Kies dan voor een laminaatvloer van MEISTER! Lange planken, tegelformaat of korte formaten die veelzijdig ingezet kunnen worden – in het MEISTER-assortiment vindt u iets van uw gading. Laminaat is al jarenlang de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor robuuste en tegelijkertijd aantrekkelijke vloervormgeving. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang kunt behouden – gegarandeerd.

logo-meister
Balterio Dolce Oude Grijze Eik

LAMINAATVLOER CLASSIC

Bij laminaatvloer Classic van MEISTER heeft u een enorme keuze. Er zijn meer dan 60 verschillende decors, van klassiek eiken tot moderne steenoptieken tot aan buitengewone fantasiedecors. Ook de variatie aan formaten is groot. Tegelformaten, handige korte planken of royale landhuisplank en zijn beschikbaar.
Balterio Traffic Bleached Oak

LAMINAATVLOER TALAMO

Hoogwaardige laminaatvloeren laten overal een goede indruk achter. Dat laat ook de collectie Talamo zien. De trendy oppervlakken zijn perfect afgestemd op het formaat van de smalle planken. Karakteristiek voor de laminaatvloeren uit de collectie Talamo zijn de intense decors, waarbij de natuurlijke houtoptiek nog eens extra wordt benadrukt door elegante poriënstructuren. Zo verkrijgt u het perfecte ruimtelijke effect voor uw huis.
Balterio Tradition Elegante

LAMINAATVLOER MELANGO

Het laminaatvloer Melango is de perfecte oplossing voor royale ruimtes. Met planken van meer dan 2 meter lengte komt het hier bijzonder goed tot zijn recht. Een innovatie decordruk zorgt ervoor dat het decor op één plank geen enkele keer wordt herhaald. Zo oogt deze laminaatvloer nog meer als een echte landhuisvloer van hout. Net als alle laminaatvloeren uit de drie premium-collecties van MEISTER is Melango geschikt voor vochtige ruimtes, antistatisch en bijzonder resistent tegen krassen.
Balterio Grandeur Hermitage Eik

LAMINAATVLOER MICALA

Laminaatvloer Micala is de allrounder onder onze premium-laminaatvloeren. Met een lengte van ca. 1,20 m past het in elke ruimte. Variantenrijke decors van klassiek eiken tot zeer extravagante versies in vintage-stijl vallen met alle inrichtingsstijlen te combineren. De verschillende soorten voegen zorgen voor zeer uiteenlopende uitstralingen. Met voegen tussen de lange zijden verkrijgt u de perfecte planken-look, rondomlopende voegen ogen bijzonder plastisch. Decors zonder voegen zorgen voor een gelijkmatig en harmonisch geheel. Uiteraard ook in keuken of badkamer, want laminaat Micala is geschikt voor vochtige ruimtes.

Wil je een nieuwe Meister laminaat vloer leggen en heb je hier iets interessants gevonden?

Berry Alloc laminaat

Het laminaat van Berry Alloc heeft een gegarandeerd lange levensduur. Zo blijft je vloer in perfecte staat tijdens intensieve gebruiksjaren, zelfs wanneer hij herplaatst worden wegens verhuis- of verbouwwerkzaamheden. Daarnaast zijn deze laminaatvloeren heel onderhoudsvriendelijk, dus je bent niet veel tijd kwijt aan het schoonmaken van de vloer. Ook kan het laminaat gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Berry Alloc

Wil je een nieuwe Parador laminaat vloer leggen en heb je hier iets interessants gevonden?